SEO İçin İçerik Düzenleme İlkeleri ve İpuçları!

SEO İçin İçerik Düzenleme İlkeleri ve İpuçları! Web siteniz için bazı iyi anahtar kelimeler belirledikten ve bunlar için sıralama yapma şansı olduğunu bildikten sonra, bu anahtar kelimeler için içeriğinizi oluşturma ve optimize etme çabalarınıza odaklanmalısınız. Önemli olan kural, seçtiğiniz anahtar kelimelerin web sitenizin içeriğiyle alakalı olduğundan emin olmaktır.

Web sitenize bir arama motoru aracılığıyla geldiğinde, insanlar her zaman bekledikleri içeriği almalı ve kalitesiyle mutlu olmalıdır. Bu SEO'nun ana kuralı. Bununla birlikte, fırsatları temsil eden belirli anahtar kelimeleri hedeflemek için orijinal kalitede içerik üretmenizi engelleyen hiçbir şey yoktur.
Yeni içerik web sitenize ve şirketinizin vizyonuna uygun olduğu sürece, ek trafik çekmek için gerçekten içerik oluşturabilirsiniz. Ne de olsa, içerik pazarlamacılığının konusu budur.

İçeriğinizi SEO İçin Optimize Etme

Harika içerik yazmak için çok zaman harcadınız- şimdi en iyi duruma getirmek için zaman ayırın. Bir kerede bir anahtar kelime üzerinden gidin ve web sitenizin o anahtar kelimeye karşılık gelen sayfasına odaklanın.
Anahtar kelimenin sayfanızda birkaç yerde göründüğünden emin olmak istiyorsunuz, ancak anahtar kelimeyi fazla doldurmayın. Bir sayfanın anahtar kelimeyle spam veya aşırı yüklenmesi, sıralamaya zarar verebilir. Aşağıda indirebileceğiniz ücretsiz SEO rehberimizde bazı basit SEO numaralarını öğrenebilirsiniz.
Ayrıca, içerik optimizasyonunuza başlamanıza yardımcı olmak için, anahtar kelimelerinizi web sitenize yerleştirebileceğiniz en iyi yerleri size gösteren faydalı bir infografik:

Google Plus ile Paylaş

Kısaca: BirWebDesign

Web ve Grafik tasarım alanında 15 yılı aşkın bir zamandır hizmet vermekteyim. html5, css3, jquery, php Gibi dillerin yanında; Photoshop, corel, indesign, illistrator, Cinema 4D, 3D Max ve aklıma şu an gelmeyen bir çok tasarım ve yazılım programlarına hakimim. Amacım bu blog ile web tasarıma yeni başlayan arkadaşları bilgilendirmek ve onlara yardımcı olmaktır. Her türlü sorularıonız için bilgi@birwebdesign.com adresinden bana ulaşabilirsiniz. www.birwebdesign.com web siteme de uğramayı unutmayın lütfen.
    BLOGGER YORUMLARI
    FACEBOOK YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumlarınızla BLogumuzu Geliştirmemize Yardımcı Olun

Yandex.Metrica