Wordpress Newspaper V.7.7 Theme - Tema Free - Ücretsiz Download - indir


Wordpress Newspaper V7.7 Teheme Tema Özellikleri

Tema ile gazete şablonları, dergi, makale şablonları gibi görsel ve basılı materyaller için site hazırlayabileceğiniz gibi http://www.birwebdesign.com gibi şahsi bloglar da yaratabilirsiniz. Magazine temaları wordpress temalar arasında aslında en çok sevdiğim temalardır.

Özellikle wordpress in SEO ile uyumu ve magazine temalarındaki detaylar ve görsellik te üstüne eklenince tadından yenmiyor.

Dönelim Tema özelliklerimize. Tema da widget panelinden farklı şablonlar seçebiliyorsunuz. Google yazı tipi ve seçeneklerini ayarlayabiliyorsunuz. Yazar kutusunu widget olarak ekleyebiliyorsunuz. Sosyal simgelerin renkleri düzenlenebiliyor. Temaya özel widget arşiv bölümü mevcut.  Google yazı fontlarını bir dosya olarak yükleyebiliyorsunuz. Yine seo ayarları olmazsa olmaz tabiki.  Kısacası gayet güzel bir tema arkadaşlar. deneyin görürsünüz zaten. 

Demo

DOWNLOAD

Google Plus ile Paylaş

Kısaca: BirWebDesign

Web ve Grafik tasarım alanında 15 yılı aşkın bir zamandır hizmet vermekteyim. html5, css3, jquery, php Gibi dillerin yanında; Photoshop, corel, indesign, illistrator, Cinema 4D, 3D Max ve aklıma şu an gelmeyen bir çok tasarım ve yazılım programlarına hakimim. Amacım bu blog ile web tasarıma yeni başlayan arkadaşları bilgilendirmek ve onlara yardımcı olmaktır. Her türlü sorularıonız için bilgi@birwebdesign.com adresinden bana ulaşabilirsiniz. www.birwebdesign.com web siteme de uğramayı unutmayın lütfen.
    BLOGGER YORUMLARI
    FACEBOOK YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumlarınızla BLogumuzu Geliştirmemize Yardımcı Olun

Yandex.Metrica