Sağlık ve Güzellik için en iyi 8 ürün!

Sağlık ve Güzellik için en iyi 8 ürün! O kadar çok sağlık ve güzellik bilgisi var ki hepsini sıralamak zor. Neyse ki, Sizin için en iyi ipuçları ve önerileri bulduğumuz bir sağlık ve güzellik rehberi var. Makalelerimize göz atarak aradığınız bilgileri bulabileceksiniz,

1. Doğal Chia Tohumları

Besleyici bir yemek yemek artık roket bilimi kadar zor değil! Neuherbs size, eskiden beri birçok sağlık yararı için Meksika'da kullanılmış olan çiğ, doğal Chia tohumlarını öneriyor. Chia tohumları mükemmel bir lif kaynağıdır ve aynı zamanda Protein, Omega 3, Antioksidanlar, Vitaminler ve Mineraller gibi iyi bir besin değeri sunar. En sevdiğiniz yemeğe Chia tohumu eklemek, besin kalitesini doğaçlamak ve çeşitli sağlık avantajları elde etmek için kolay bir yoldur.

2. Organik Elma Sirkesi

Organik Elma Sirkesi uzun süredir farklı sağlık sorunlarını ele almak ve spor meraklıları arasında popüler olmak için kullanılmaktadır! Ayrıca, yemek ve salata soslarında da kullanılır. Bu özelliklerden yararlanmak için, ham filtrelenmemiş elma suyundan hazırlanan Organik Elma Sirkesini, şekersiz, koruyucu, yapay lezzet ve renk içermeyen sıkı kalite kontrolü altında üretilmiş elma sirkesi kullanmalısınız.

Elma Sirkesi Faydaları


  • Kan Şekeri Düzeyini Yönetmede Yardımcı Olur.
  • Ağırlığı yönetmede yardımcı olur.
  • Kolesterol Seviyesini ve Kalp Sağlığını Yönetmede Yardımcı Olur.
  • Yüz Toneri ve Saç Durulaması olarak kullanılabilir.

3. Kabak Çekirdeği

Protein, lif, Magnezyum, Çinko gibi çeşitli faydalı besinlerin zengin bir kaynağı olan kavrulmuş Kabak Çekirdeği. Magnezyum ile de enerji metabolizmasına katkıda bulunur. Yorgunluk ve halsizliğin azaltılmasına yardımcı olur. Kabak çekirdeği Sodyum bakımından düşüktür ve sağlıklı kan basıncını destekleyebilen iyi bir Potasyum kaynağıdır.

4. Ay çekirdeği

Kolesterol, Sodyum, gluten içermeyen ayçiçeği tohumları. Sayısız faydalı besin maddesi ile kalbinizi, kemiklerinizi ve güzellik gereksinimlerinizi desteklemekte kullanışlıdır. Ayçiçeği tohumları, besin kalitesini arttırmak ve gevrek bir tat vermek için herhangi bir gıda preparatına kolayca dahil edilebilir!

5. Aloe Vera Suyu

Aloe vera suyu sıkı kalite kontrol parametreleri altında hazırlanmış olmalı ve ilave şeker, yapay renk ve tat içermemelidir. Bu özelliklerde kullanmak Aloe veranın sağlığa faydalarından yararlanmak isteyenler için iyi bir seçenektir. Ancak Gluten, Laktoz, Yerfıstığı ve Soya'ya karşı toleranssızdır. 

6. Yeşil çay Faydaları

Kan Şekeri Düzeyini Yönetmede Yardımcı Olur. 
Kilo Yönetimi konusunda yardımcı olur . 
Kalp sağlığının iyileştirilmesine yardımcı olur. 
Antioksidan Kaynağıdır.

7. Doğal Keten Tohumları

Keten tohumu “Sağlıklı Beslenmenin Anahtarı” olarak kabul edilmiştir ve Kalp hastalıkları, Diyabet, Kabızlık, Cilt sağlığı ve daha birçok sorun için yüzyıllar boyunca çeşitli sağlık yararları için kullanılmıştır. Zengin bir kalp sağlığına sahip Omega 3 yağ asitleri-Alfa-Linolenik Asit kaynağıdır ve Protein, Lif, Vitaminler, Mineraller ve Antioksidanlar gibi çeşitli faydalı besinler sunar.

8.Doğal Ham Quinoa Tohumları

Quinoa, Andean Güney Amerika'da temel bir gıda maddesidir ve yüksek kaliteli Protein, Elyaf, Esansiyel Amino Asitler, Vitaminler ve Mineraller için iyi bir kaynaktır. Pişirmek kolaydır ve diyet rejiminizdeki besinsel boşluğu doldurmak için istediğiniz zaman kullanabilirsiniz! Daha iyi bir tat için, en sevdiğiniz baharatları, otları ve yeşillikleri pişirme sırasında da ekleyebilirsiniz.
























Google Plus ile Paylaş

Kısaca: BirWebDesign

Web ve Grafik tasarım alanında 15 yılı aşkın bir zamandır hizmet vermekteyim. html5, css3, jquery, php Gibi dillerin yanında; Photoshop, corel, indesign, illistrator, Cinema 4D, 3D Max ve aklıma şu an gelmeyen bir çok tasarım ve yazılım programlarına hakimim. Amacım bu blog ile web tasarıma yeni başlayan arkadaşları bilgilendirmek ve onlara yardımcı olmaktır. Her türlü sorularıonız için bilgi@birwebdesign.com adresinden bana ulaşabilirsiniz. www.birwebdesign.com web siteme de uğramayı unutmayın lütfen.
    BLOGGER YORUMLARI
    FACEBOOK YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumlarınızla BLogumuzu Geliştirmemize Yardımcı Olun

Yandex.Metrica